Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Kojot

8. 1. 2012 14:54
Sociální parazit

Ohledně těch příjmů: Řekněme si to na rovinu - pakliže má Okamura nepřiznané vysoké příjmy, z nichž neodvádí daně (což je docela dobře možné či vlastně pravděpodobné), pak je to sociální parazit většího kalibru, než celá osada chronických zneužívačů sociálních dávek, neboť využívá infrastrukturu a bezpečnostní složky naší země (že jsou tu silnice, doprava, policie, hasiči - kdyby mu v kanclu hořelo atd. atd.) a prakticky nic na to nepřispívá a žije na úkor zaměstnanců (i zaměstnanců jeho firem), kteří svými odvody drží tuhle zemi jakž takkž nad vodou. No, to je mi ale potom geroj, jen co je pravda!

Takže si to shrňme: Buď je neúspěšný podnikatel žijící z platu jednatele, nebo je to pijavice a parazit. Tečka. ;-D

2 0
možnosti
VS

Upir_Spike

9. 1. 2012 11:49
Re: Sociální parazit

ehm odkdy společník firmy pracuje jen za dividendy? to jako nemůže mít normální mzdu?

je milé, že jste takle skočilt na tento "článek"

0 0
možnosti

kadislav špagetka

8. 1. 2012 14:17
Tenhle článek rozhodně nezatracujte

Možná Papež přestřelil s hodnocením úspěšnosti podnikání Okamury, ale více než zajímavým způsobem vykreslil pozadí toho nenadálého a nečekaného volání "miláček lidu Tomio na Hrad"

Na lidi se ze všech análů internetu řítí "Tomio je ten pravý" a v anketách - kouzelných zrcadlech českého národa, co tak krásně umí lidem říct kdo je ten pravý - svítí stále silněji jedna hvězda, jasná a čistá ;-D

Jeho zdvořilému zdráhání se a moudrému uvažování o senátorském křesle se může člověk jenom smát.

T.O. má vstup do politiky do puntíku promyšlený a pracuje na něm se vší vervou. Nevyčítám mu to, neřadím se mezi jeho odpůrce, v politice si ho představit dokážu. Nicméně teatrálnost medializace jeho kampaně je do očí bijící Rv Co ta předstíraná spontánnost? S kolika politiky je za dobře? O co mu v politice jde?

2 0
možnosti
MZ

jsemtoja

8. 1. 2012 14:21
Re: Tenhle článek rozhodně nezatracujte

okamura je dalsi z rady populistov, ktori povedia to, co paroubkov "obycajny clovek" chce pocut. presne taki ho potom volia. a diskusia tu mi to len potvrdzuje.

2 0
možnosti
JT

timmz

8. 1. 2012 13:13
Na každou s*ini se voda vaří..

A doufám že na p. Papeže je už před varem. Vše podstatné už bylo v komentářích řečeno a názor většiny z toho jasně vyplývá a já se k němu přidávám. Už jsem se setkal s více výsledky Vaší zbytečné a zaujaté práce a tohle není první a tuším, že bohužel ani poslední Váš výtvor. Většina lidí, laiků, nemusí být z oboru Vás už prokoukla. Tento článek budu šířit dále, pro pobavení..

1 0
možnosti
MN

jantee

8. 1. 2012 18:55
Re: Na každou s*ini se voda vaří..

jo super, šiřte dál! mi se článek líbí

1 0
možnosti
LD

Leiko

8. 1. 2012 13:01
Závist?

I přesto že pana Okamuru osobně neznám k tomuhle článku to ani není potřeba. Napadlo vás někdy že příjmy z podílů ve firmě nemusí být jediným legálním zdrojem finančních příjmů? Ten "pan čistý" jak Okamuru posměšně nazýváte udělal pro lidi víc než vy. Nikdo na světě nemůže mít minulost bez jediného šedého stínu. Narozdíl od Vás však za panem Okamurou zůstávají výsledky. Vy jste jenom žvanil. Nezapomeňte na to, že Okamura se začal objevovat v anketách na prezidenta bez svého přičinění. Lidé mu sami posílají hlasy a stojí za ním. Bylo jen otázkou času, než na něj někdo začne házet špínu.

3 0
možnosti
C

cato

9. 1. 2012 12:05
Re: Závist?

Nějak jsem si nevšiml,že by něco dělal pro lidi,maximálně tak pro sebe,jako každý jiný podnikatel. Jen má dobré nadání,nebo je to něco jiného,se zviditelnit a oblbnout masy svými kecy. Tyto kecy slýchávám v MHD,v hospodách i jinde, no a pan Okamura toho umí dobře využít. Mimochodem není sám, teď se objevil pan Babiš s podobnou výřečností,že by ho pan Okamura inspiroval? Bohužel ani od jednoho jsem neslyšel,že by navrhli nějaké řešení,či postup,jak to tady uvést na pravou míru. Pouze řeči jak je to tady s těmi politiky na nic,jak se tu krade atd.,ale to jak docílí toho aby to tak nebylo, od nich neslyšíme.Takovéto osobnosti už v politice máme(VV). Chraňme se pro pána před takovými dalšími.

0 0
možnosti
V

vlastas

8. 1. 2012 11:13
Myslím

že snůžka podobných žvástů se dá napasovat úplně na každého, ono totiž každý dělá chyby, nikdo není dokonalý... Z článku číší jen nenávist a pomluvy, styděl bych se psát podobným stylem...

1 0
možnosti
K

kainkajinovič

8. 1. 2012 11:03
Hustý

Pro "jakousi" objektivitu jsem si přečetl další blogy tohoto autora a musím uznat, že je smutný kolik malosti, hlouposti, závisti a nenávisti je z nich cítit. Opravdu gratuluji tomu kdo tohoto člověka nechá psát blogy na svém webu. Nějak se mi nepodařilo najít v jeho argumentech smysl, nadhled a slušnou myšlenku. Ale třeba právě já jsem tupý, hloupý, arogantní, netolerantní a neinformovaný. V tom případě děkuji panu papežovi za upozornění, že bych se neměl snažit volit si svého prezidenta. :-)

4 0
možnosti
MZ

jsemtoja

8. 1. 2012 14:20
Re: Hustý

ano, popisal si sa pekne :-) ale tolko objektivity som po tom zaciatku necakal...

3 0
možnosti
KV

krisikowa

8. 1. 2012 10:48
Bé, bé

Abyšte še nám tu neložplakal... jste jako děcko, kterému někdo vezme lízátko... styďte se za sebe a hlavně na sobě makejte, ať nemusíte zveřejňovat takové voloviny. Považuji vás od nynějška za mnohem horšího člověka. Přestože nejsem bohem a není mým posláním soudit, mé představy o vás se potvrdily. Bravo, Papeži, jen si pěstujete bleší farmu v paruce. Tomio na Hrad! [>-][>-][>-]

1 0
možnosti
ZK

SID09

8. 1. 2012 9:59
Takže vy jste ten nejlepší ?

Pane Papež, to musí ale naštvat co. Vy se musíte kodrcat do Afriky,.......... a Tomiovi stačilo jedenkrát zaletět do Londýna a už má monopol na japončíky u nás.;-D Zkuste toho pitomce napodobit, a udělat si taky nějaký monopol na dovoz - např. severokorejců, nebo nějaké jiné zajímavé skupiny turistů.  ;-)  Lepší byznis je - k nám dovést každý měsíc 300 turistů z Japonska, než vyvést 300 turistů na safari za celý rok.    ;-D!!

1 0
možnosti
PS

pavlik_smetik

8. 1. 2012 9:41
Jen a jen závist

Podle toho co jsem si přečetl, jste jen závistivý a velmi neužitečný pitomec.

Víc k tomu říct nemohu. Je mi líto, že jsou tu takoví lidé jako jste vy.

6 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

8. 1. 2012 9:46
Re: Jen a jen závist

zajímavé ..... to, co se snažíte připsat autorovi jste nakonec stvořil a udělal sám . Kdo je tu tedy ten "neužitečný ......" ?

1 0
možnosti
JN

janecz

8. 1. 2012 9:27
Pane Papeži, je vidět, že jste užitečný blb

Jinak byste takovou slátaninu nemohl vyplodit. Existují totiž dva typy článků. Články argumentující za pomoci faktů a články štvavé a nenávistné. Takové články používají pravdy a polopravdy, aby tím podpořili svou propagandu a nenávist, a většinou jsou zakončeny nějakým rádoby vtipem. Váš článek je toho ukázkovým příkladem. I kdybych byl už před přečtením článku odpůrcem pana Okamury, po jeho přečtení bych jím už být nemohl. Proč ? Slušní lidé nenávistné články nepíší. Ti, kteří je píší, je píší proto, že dehonestovanou osobu považují za sobě nebezpečnou. Je-li tedy pro Vás jako neslušného člověka (napsal jste zmíněný článek) pan Okamura nebezpečná osoba, pak je to jen dobře.R^

3 0
možnosti
JP

Papez

8. 1. 2012 9:33
Re: Pane Papeži, je vidět, že jste užitečný blb

Hezký den. Jaká je polopravda na daňovém přiznání, oficiálně zaslaným firmami pana Okamury do Obchodního rejstříku? Jaká je polopravda na konstatování skutečnosti, že kmotry jeho knih byli politici z nejvyššího patra politiky ? Jaká je polopravda na konstatování, že pan Okamura pomahal v předvoledních kampaních různým politikům z různých stran ? A co je na tom nenávistného, když takové skutečnosti někdo konstatuje? Jaká je poloprada na tom, když prokáži, že pan Okamura vědomě lhal dlouhá léta o tom, že je majitelem společnosti MIKI Travel a ve skutečnosti byl zaměstnancem ? Takže ten kdo lže je pro vás v pohodě a ten, kdo o té lži mluví je neslušný člověk ? Jan Papež

3 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2848x
Cestovatel jsem specializovaný na Afriku, se zaměřením na safari a Latinskou Ameriku, se zaměřením na předkolumbovské kultury, zejména ty peruánské. Tiskový mluvčí Asociace cestovních kanceláří ČR, majitel cestovní kanceláře Marco Polo Int. (www.marco-polo.cz) a výrobce nábytku La Casa Nova. (www.lacasanova.cz)