Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomasxiv

20. 5. 2012 14:07
Kazda osobnost ma i svoji kritiku

Fakta v clanku nejsou zadne novinky, a jsou nicnerikajici. Navic po precteni knih Tomio Okamury zjistime, ze jeho PR byla snaha o politicky lobing. Tomio Okamura diky sve praci s medii a politiky ziskal co chtel. Autor clanku evidentne zavidi anebo je pohorsen, ze se prave jemu nepodarilo neco podobneho. Sam autor uvadi ze se prace TO dotkla jeho osoby i jeho rodiny, co tim autor vlastne myslel? Zeby prima konkurence? Prisel autor diky TO o praci ci svoji cest? Ve svych knihach pan Okamura sam zminuje kontakty s ceskymi politiky a popisuje take, proc se s nimi schazi. Vyse uvedeny clanek vnimam jako snahu ocernit neci jmeno z pouhe nastvanosti.

Zda je postup TO spravny, je "nekonecna" otazka, na kterou si musime odpovedet kazdy sam. Podle meho nazoru je TO velkym clovekem se svymi cily a sny, za kterymi jde a nefnuka jako mnoho ostatnich.

0 0
možnosti

The Patriot

29. 3. 2012 10:38
Jan Papež - Debil a Priposrany Cechacek

Delat sahodlouhy clanek na tema minus 50 000 Kc dovede jen kreten psany na objednavku.[>-]RvRvRv;-O

0 0
možnosti

avari7

8. 5. 2012 9:22
Re: Jan Papež - Debil a Priposrany Cechacek

Mluvíš za sebe, co?? Pokud si v článku viděl "jen" 50 000, tak jsi spíš kretén na objednávku ty.

1 0
možnosti

janmartin33

22. 1. 2012 18:07
Proč nekandiduje TO jako politik proč hned tak vysoko?

Měl jsem tu možnost se s panem TO několikrát potkat. Sice sympatický úsměv a pozdrav jak běžně působí i v televizi. Rád se ohání penězi za co a kolik utratil, a že nemusí do konce života pracovat. Mluví až žoviálně někdy pubertálně. Musím řící, že rád vystupuje v TV já ho sleduji delší dobu, ne jako někteří když ohlašuje své úmysly na prez/senátora. Zpočátku mě připadal solidní, hl. co se týče cest.ruchu po dalších vstupech reality show VV, jako cestovatel, znalec JP, jiné zábavní show spíš otravný a poslouchat jeho poskytnuté rozhovory kde si pokaždé upraví své vylepšované CV je u mě už takový lhář co si rád vylepšuje PR. Jeho vybudovaná CK od 'nuly' to není novinka, nemusím být novinář, ale jako americký sen po česku dělá dojem. Rovněž časté jeho slovo česká závist, to už je tak omleté jako některého Róma slovo rasismus. Já nezávidím ani neumenčuju jeho pracovitost, ale jak sám tehdy TO řekl :říkám i to co není pravda.

Teď se čertí, že ho média ztrapňují jako nového Švejka.

0 0
možnosti

panHO

12. 1. 2012 13:10
pan papez je typicky zavistivy cechacek

pane papezi radsi uz nic nepiste nebo se jenom vic ztrapnite .

fuj

0 0
možnosti

Papez

12. 1. 2012 15:42
Re: pan papez je typicky zavistivy cechacek

Moc diky za upozorneni, ale tim, ze jsem si otevrel svuj blog, jsem pripustil riziko, ze se obcas zverejnenim svych nazoru ztrapnim.  Radeji budu obcas trapny a zachovam si pravo mit na veci svuj nazor. Mozna bych ale privital, kdybyste to sve upozorneni doplnil o nejake konkretni argumenty. Napsat o nekom, ze je zavistivy cechacek, dovede kazdy trouba, ale uvezt argumenty v diskusi uz vyzaduje trochu vic. Tak prosim o ty argumenty. S pozdravem Jan Papez

6 0
možnosti

lokutus

11. 1. 2012 15:15
Ach ta agrese

Nehodnotím fakta v článku, jen mě zaráží ta agrese zastánců Okamury zde v komentářích. Bez ohledu na to, zda autor pravdu má nebo nemá, nepřijdete vám, že svými agresivními a sprostými výpady děláte svému chráněnci jen špatné jméno? Člověk, který sem přijde, přečte si komentáře, si řekne - to je ale banda buranů. Připomíná mi to čím dál víc mediální kampaň Jirky Paroubka, budiž mu politické nebe lehké. To se vždy u každého kritického článku vyrojil lynčující dav, lůza, která autora bez jakýchkoliv faktů grilovala ad hominem.

Zamyslete se nad sebou, opravdu to nepůsobí dobře - vypadáte jako pitomci.

2 0
možnosti

HrubesaMares

9. 1. 2012 22:54
asi takhle

byl by na Hrade horsi nez Klaus? A horsi nez Chemicky Mirek  (nebo jeho loutka Trautenberk)? Ono moc na vyber neni :-/

0 0
možnosti

x_pavel

11. 1. 2012 15:03
Re: asi takhle

asi takhle: rozhodne ano, byl mi nekolikanasobne horsi - neb by nebyl "zadny", byl by 0.

Bud si blazen nebo absolutni "hejtr" Klause, ale srovnavat TO s VK muzou opravdu jen tyhle 2 typy lidi. TO neni nic jinyho nez medialne masirovanej ksicht podobne jako par financnich analytiku, ktery se tu a tam objevuji v TV.

1 0
možnosti

KájaMařík

9. 1. 2012 22:21
Okamuru na té fotce nevidím, ..

... ALE PAPEŽE JO!

1 0
možnosti

zeolit

9. 1. 2012 16:04
Vážený autore,

Váš článek je přesvědčivý. Rád bych slyšel reakci od TO na Váš blog. V diskusi jinde, když jsem upozorňoval na Váš blog, dostal jsem informaci, že TO podal vysvětlení na svém FB. Jsem sice zaregistrovaný na FB, ale moc se v technice ovládání  nevyznám /jsem ročník 1936/. Je Vám známo, jestli a kde TO vysvětluje Vaše "obvinění"? Populisty nemám rád, ale vždycky by měla být vyslechnuta i druhá strana. Děkuji.

1 0
možnosti

KájaMařík

9. 1. 2012 22:27
Re: Vážený autore,

Reakci pana Okamury (není tedy jisté, jestli to je on) najdete níže v diskuzi (7.1.2012 22:36).

Nic nevysvětluje, jen se vytahuje svými příjmy.

0 0
možnosti

vecernicek

9. 1. 2012 15:37
Papeži jsi pitomec nebo jen neužitečný?

Pan Papež dlouhodobě pomlouvá Tomia - závist ovšem není program.

Jím napsané lži jsou už vážně na pár facek - pokud jen já vím tak Tomio má ročně několik milionů jen jako plat jednatele miki travel, to je největší japonská agentura má 70 procent trhu s japonci v celém světě

Dál má Tomio řadu firem které vydělávají a svůj zisk zvětšiny reinvestují - jen japa rekonstruovala prostory v Dejvicích v řádu milionů - tomiovo služební auto stálo 4,5 mil. a to je jedno ze sedmi firemních

majetek se milý hlupáčku nepočítá jako u tebe podle výplatní pásky ale podle celkové hodnoty firem které vlastníš. To nemluvím o bytech a pozemcích které Tomio vlastní v praze o podílech v restauraci atd.

Pokud jde o politiky - to leží konkurenční bezvýznamné asociaci v žaludku nejvíc. Samozřejmě ACČKA potřebuje mít vliv na tvorbu zákonů ovlivňujících podnikání a cestovní ruch - logicky spolupracuje se všemi stranami a politiky v PSP a Senátu. To je součást Tomiovy funkce viceprezidenta profesní asociace.

0 0
možnosti

zeolit

9. 1. 2012 16:34
Re: Papeži jsi pitomec nebo jen neužitečný?

Vzpomínáte si, jaké diškréce v Londýně dával miliardář Kožený?

0 0
možnosti

Kahlan Amnell

9. 1. 2012 13:24
Podezřelý

Pokud se "zčistajasna" objeví dosud neznámý svatý muž, který se dere do politiky, jsem ve střehu. Stačily už Věci veřejné.

3 0
možnosti

Antonín, topič

9. 1. 2012 16:03
Re: Podezřelý

Bárta určitě nebyl "zčistajasna neznámý muž" pro člověka, který se aspoň trochu zajímá o veřejné dění. Okamura dtto.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS