Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

drtinajan

12. 5. 2011 11:12
zbytečný strach

Já si myslím že se bojíte zbytečně, protože vnímáte budoucí realitu dnešní optikou. Ale ta situace se v případě krize změní. Bílý muž je proti těm co nejsou bílí (v to nepočítám nearabské/nemuslimské asiaty s nimiž problém není) neobyčejně kreativní a pokud to bude potřeba, tak svůj svět ubrání. Samozřejmě to nebude nic hezkého, ale odskáčou to (šeredně) ti co nejsou nebílí. Nakonec modelovou situaci máme docela blízko – v Izraeli. Pošlete skupinu bílých a skupinu nebílých na opuštěný ostrov – ti bílí poměrně rychle vybudují docela rozumnou společnost, ti nebílí se částečně povraždí mezi sebou a ti co přežijí nakonec zemřou hlady (pokud se jim tedy nepodaří doplavat na ostrov bílých). Přeji rychlé a dokonalé uzdravení a nebojte se ….

0 0
možnosti
PP

Polemik

12. 5. 2011 11:58
Re: zbytečný strach

Platí, že "organizovaní vítězí". Ano, dnes platí, že bílí jsou organizovaní...a nebílí zpravidla neorganozovaní.  Ale z dlouhodobého hlediska to není pravidlo. Byly doby, kdy prosperovaly "organizované" společnosti Inků, Aztéků, Peršanů, Egypťanů....zatímco bílý barbar si snažil něco urvat z bohatství jiných.;-)

0 0
možnosti
JH

jolen

12. 5. 2011 10:29
Honzo,

hezky jsi to napsal. Ale hlavně se brzy už vrať domů a zdráv!!! Moc Ti držím palce, Jirka Homolka

0 0
možnosti
KD

SecondWisdom

12. 5. 2011 10:15
Nakonec

Stejně běloši nakonec vymizí. Smísí se s celkovou populací. Již teď jsme víceméně směska původů, tak se k tomu přidá i ten vizuální dojem, to ale není důležité. Důležité je, aby po nás převzali hodnoty. A tím myslím především vědecké poznatky a budovali na jejich základě dál. Není to nic moc extra, ale žádný jiný dlouhodobější cíl lidstvo jako takové nemá. Měli bychom se snažit, aby se naše kultura (věda, úmění) nerozmělnila. I tak máme problémy s šarlatány, kteří oblbují vysoké procento populace horoskopy, náboženstvím, homeopatií a podobnými nesmysly.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

12. 5. 2011 10:30
Re: Nakonec

Brazilie je pekny priklad takove smesky. Kriminalita o jake se nam tady ani nezda, vseobecna mizerie a neni nadeje ze se to nekdy zlepsi.

0 0
možnosti
RZ

krabicoidni_krabice

12. 5. 2011 10:13
Já myslím, že nemáte až tak pravdu, kupříkladu

jižní Amerika už několikrát dokázala, že jsou tam bílí muži vítáni.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

12. 5. 2011 10:30
Re: Já myslím, že nemáte až tak pravdu, kupříkladu

To je takový atypický případ - v Jižní Americe je vítán každý, kdo si to může dovolit. Proto se tam také nikdo z Afriky moc nehrne, Afričané si to dovolit nemohou. :-P

0 0
možnosti
LG

leguan.cz

12. 5. 2011 10:00
jaka skoda

hezky napsany clanek, ale je vidno, ze jste se jeste uplne nezotavil.

Bily muz ma moznost odejit kamkoli do sveta bilych nebo zlutych lidi. Urcite byste si nerad vymenil pozici s cernochem zijicim ve slumu. Vy, ja a spousta dalsich bilych mame lepsi zivoty nez ti, kteri ten lepsi zivot teprve hledaji. Chapu, ze je vam z toho smutno, ale jedinou alternativou, kterou vy mate neni hledani lepsiho zivota. Vase moznosti jsou daleko sirsi a perspektiva vetsi nez lidi, kteri za lepsim zivotem musi urazit stovky nebo tisice kilometru. Nakonec dorazi nekam, kde nemaji zadnou jistotu lepsiho zivota. Zenou se za bludem a fantazii, na jejiz konci vubec nelezi bohatstvi, svoboda a lepsi zivot. Bily muz ma kam odejit, protoze tezi z historie, v niz zmasakroval cele narody barevnych. Zatim mame ekonomicky naskok a ve svete penez je to vyhoda, kterou barevne narody mit nejakou dobu nebudou. Musim vsak souhlasit, ze svet se meni.Ted jsou na rade ti druzi a my mozna budeme jen v mensine.To vas desi, ze?

0 0
možnosti
JM

janacz

12. 5. 2011 9:53
Běloši

jsou současně na ústupu ve fázi degenerace. ;-(

0 0
možnosti
DN:

dobrá nálada :D

12. 5. 2011 9:45
je fakt škoda

že nemůžeme napsat na FB pojdte demonstrovat proti této pitomé vládě, která si s námi hraje. Je fakt, že Arabové jsou v tomto za jedno, větší síla a nacionalita v srdcích, než my, shrbený stádo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2848x
Cestovatel jsem specializovaný na Afriku, se zaměřením na safari a Latinskou Ameriku, se zaměřením na předkolumbovské kultury, zejména ty peruánské. Tiskový mluvčí Asociace cestovních kanceláří ČR, majitel cestovní kanceláře Marco Polo Int. (www.marco-polo.cz) a výrobce nábytku La Casa Nova. (www.lacasanova.cz)