Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

briza

12. 5. 2011 16:06
Hmm

Takze lezite v nemocnici velmi dobre urovne spolu s cernosskymi pacienty, kteri si uroven mohou dovolit a cernosskym presonalem, ktery je, dle vasich slov, na velmi dobre urovni. Tak proc resite bileho muze versus nejakeho jinak barevneho muze. Neni lepe hledat ty rozdily nekde jinde?

0 0
možnosti
C

certik_bertik

12. 5. 2011 15:59
měli bychom

si začít předcházet Rusko a Ukrajinu, to bude možná naše poslední útočiště

0 0
možnosti
MR

iluminat

12. 5. 2011 20:43
Re: měli bychom

tam uz to jde taky do kopru.

0 0
možnosti
PB

Pikolik

12. 5. 2011 14:46
Kam by chodil

bily muz nepotrebuje nikam chodit. potrebuje jen udrzet status quo:-P

0 0
možnosti
RR

Rudolff

12. 5. 2011 13:50
Kam může odejít? Kamkoli...nebo zůstat

Takovou volbu měli přece všichni mužové v oblastech, kam se stěhovali bílí muži...

0 0
možnosti
PV

papavlik

12. 5. 2011 13:47
Pozdrav

Zdravím Vás do Cape Townu a přeji brzké uzdravení.Každý den vzpomínáme s manželkou na zážitky z naší společné březnové dovolené.V pořádku se vraťte !!!

Pavel a Radka Veselý[>-]

0 0
možnosti
JT

cunasek

12. 5. 2011 13:44
skvely popis realne situace

naprosto vynikajici a trefne. drzim pesti, at se date dohromady. Svetem protrely lekar

0 0
možnosti
VB

velky bratr

12. 5. 2011 12:20
a kdozeto pise na ty facebooky?

Kdyz byla Iranbska revoluce, ukazalo se, ze drtiva vetsina z tech prvnich desitek tisic tweetu prisla na svet v redakci Jerusalem Post v Izraeli. Takze to nahaneni dela nekdo uplne jinej a kdyz se podivate do Jemenu, tak tam uz se strili do pokojnejch demosek deset let a nikdy se zadny vyhruzky nekonaly - inu tamni diktator je nas.

Je to predevsim nase pokrytectvi dotazene na nejvyssi miru pod nazev politicka korektnost - nektere veci se rikat proste nesmi a nikdo se podle nich nesmi chovat...

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

12. 5. 2011 11:56
Mohu já napsat na Facebook : „Tak, hoši, jdeme do toho!

To je prave ten problem!

Kvuli duvodu "do toho" by vas media nazvaly jako extremisty, rasisty, nacisty, nacionalisty atd. atd. Byl by rozehnan maskovanymi policisty. Media by nesetrila agresivnimi vyrazy pri popisovani teto demonstrace. Pokud by jsi mel prumerne dobry job, byl by jsi propusten z vyse popsanych duvodu, nasleduje neschopnost placeni hyppoteky, uctu, execuce atd.

Nezbyva, nez predstirat ze nevidim, neslysim a nedelat naprosto nic . . .

0 0
možnosti
PP

Polemik

12. 5. 2011 11:46
Kyvadlo dějin

Svět se neustále vyvijí, živelně, různou rychlostí v různých oblastech...a tak vývoj doprovázejí neustálé korekce.

Jednou jsou vpředu snědí muži, jindy žlutí nebo bílí. Bílý muž v určité fázi vývoje "přišel" do Asie, Afriky, Ameriky...a kolonizoval. Těžil z toho a dopracoval se vysoké životní a kulturní úrovně...a poněkud zchoulostivěl. Tato nerovnováha však v sobě nese přirozené tlaky k vyrovnávání rozdílů. Historie je plná vzestupů a pádů imperií. Myslím, že se s tím nedá. Nelze věčně zakonzervovat současný stav. Ani vojenskou silou.  Nezbyde, než si zvykat a přizpůsobovat se.

0 0
možnosti
KV

KarelV

12. 5. 2011 13:18
Re: Kyvadlo dějin

Proti extrémnímu determinismu, tedy víře, že osud všechno určuje a omezuje tím svobodnou vůli člověka, se postavil především Immanuel Kant a význačný představitel německého idealismu Georg Wilhelm Friedrich Hegel. - I dnes se této úlohy musí ujmout nějací myslitelé. Prostý člověk s tím opravdu moc nenadělá. ;-)

0 0
možnosti

lost

12. 5. 2011 11:31
barevný muž převzal zbraně a prostředky bílého muže..

...barevný muž opouští rezervaci, a bílý muž se divit, že barevný muž z velké části nesdílet logiku a prožívání archetypů bílého muže, ... a ještě ke všemu má barevný muž spoustu odstínů a tónů, ....bílý muž začíná tušit, že bude muset obstát co nejkulturněji a své hodnoty dosvědčit i za cenu oběti .

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

12. 5. 2011 14:57
Re: barevný muž převzal zbraně a prostředky bílého muže..

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2848x
Cestovatel jsem specializovaný na Afriku, se zaměřením na safari a Latinskou Ameriku, se zaměřením na předkolumbovské kultury, zejména ty peruánské. Tiskový mluvčí Asociace cestovních kanceláří ČR, majitel cestovní kanceláře Marco Polo Int. (www.marco-polo.cz) a výrobce nábytku La Casa Nova. (www.lacasanova.cz)