Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ono není ani moc košer, že Kalvoda právně zastupuje firmu Diag Human, jejíž kauza vznikla v době, kdy byl Kalvoda ve vysoké politice.

1 0
možnosti

J67a87n 29P21a80p82e19ž

14. 3. 2013 7:19

V tom s vámi naprosto souhlasím a moje otázka také nesměřuje k zastupování Generali, ale k současnému zastupování klientů poškozených Generali. Pokud to z mého blogu není patrné, pak se omlouvám.

0 0
možnosti

no, ono to dost uzce souvisi s tim pravnim zastupovanim generali ... pokud sezene dostatecne mnozstvi klientu, kteri budou zalovat radeji stat, nez generali, pak generali proste a jednoduse usetri. mozna to nebude zas tak vyhodne pro vsechny ostatni,  ale bude to vyhodne pro jeho zamestnavatele, coz je take presne ten duvod, pro ktery dela to, co dela. osobne se radeji necham zastupovat nekym, kdo pro moji vyhru u soudu udela VSECHNO, co mu zakon dovoluje, nez nekym, kdo nektere z dostupnych moznosti vynecha kvuli nejakym tem "ohledum na ostatni".

0 0
možnosti

mam pro vas prekvapivou novinu: KAZDY pravni zastupce bude hajit zajmy sveho klienta, nikoliv "tech ostatnich" ... a v zajmu generali velmi pravdepodobne je, aby vyplacela na pojistnem plneni co nejmene. to neni hynenismus, to je naprosty zaklad pravniho zastupovani v civilizovanych zemich.

0 1
možnosti

Pane Plavský, vy jste nejspíš nepochopil, o jakém hyenismu autor píše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2848x
Cestovatel jsem specializovaný na Afriku, se zaměřením na safari a Latinskou Ameriku, se zaměřením na předkolumbovské kultury, zejména ty peruánské. Tiskový mluvčí Asociace cestovních kanceláří ČR, majitel cestovní kanceláře Marco Polo Int. (www.marco-polo.cz) a výrobce nábytku La Casa Nova. (www.lacasanova.cz)